poslovi-work-and-travel

Work And Travel

Work and travel program

Letnji program Radi i putuj u Americi daje Vam šansu da za vreme letnjeg raspusta (21. maj – 1. oktobar) otputujete u Ameriku. Namenjen je isključivo redovnim studentima koji žele da steknu svoje prvo radno i životno iskustvo u Americi.

Uz pomoć Agencije SNAP i američkih poslodavaca, bićete u prilici da proverite svoje sposobnosti i mogućnosti, testirate svoju samostalnost, fleksibilnost i komunikativnost na jeziku koji nije maternji.

Spoznaćete kako, zašto i na koji način možete doći do posla u Americi, na koji način ćete zaraditi novac, kako da svoju zaradu povećate kroz rad i kako da za vreme boravka imate kvalitetno zdravstveno osiguranje. Obezbedićete samofinansiranje Vašeg boravka u Americi i da uz to još i zaradite.

Work and travel program - Snap agencija
http://snap.rs/wp-content/uploads/2017/11/work-travel-program-2-680x340.jpg

Posle napornog rada, zaslužili ste i nezaboravna putovanja po Americi. Preporučujemo da posetite gradove: New York, New Orleans, Miami, Los Angeles, San Francisco; nacionalne parkove i rezervate: Grand kanjon u Koloradu, Glacier National Park u Montani, Navaho rezervat u Arizoni kao i mnoge druge u zavisnosti od Vaših interesovanja.

Na proputovanju ćete se odmoriti, a uz aktivnu komunikaciju sa multietničkom nacijom kakava je američka upoznaćete se sa njihovim kulturnim vrednostima. Ranije ste poznavali Ameriku iz filmova, TV serija, sa interneta ili turističkog putovanja, ali sa nama ćete upoznati Ameriku onakvu kakva je u stvarnosti. Iskusićete američki život i videti kako je to živeti kao Amerikanac.

Naše ankete je pokazuju da je studentima u programu Radi i putuj u Americi, najzabavniji deo upravo ta njihova nezaboravna avantura samostalnog života, rada i putovanja, gde će po prvi put samostalno organizovati svoj život i brinuti o sebi. Bićete pravi mali ambasadori svoje zemlje, koji će svojim prisustvom i komunikacijom zračiti individualnim kvalitetima i zauvek ostavljati neizbrisiv trag u jednom novom svetu.

SNAP agencija Vam želi uspeh i nezaboravan provod!

http://snap.rs/wp-content/uploads/2017/11/work-travel-program-snap-amerika-680x340.jpg
Scroll