Internship Trainee program Amerika

Vodič kroz Internship / Trainee program

PREDNOSTI PROGRAMA INTERNSHIP/TRAINEE:

1. Dobićete mogućnost za stručno usavršavanje u željenoj oblasti.
2. Radićete u poznatim multinacionalnim kompanijama.
3. Sarađivaćete sa vrhunskim stručnjacima i profesionalcima.
4. Dobićete sertifikat o završenoj stručnoj praksi.
5. Imaćete mogućnost stalnog zaposlenja na već postojećoj poslovnoj poziciji na kojoj je ste se i
usavršavali.
6. Dobro ćete zaraditi.
7. Putovaćete i upoznaćete turističke potencijale i kulturu Amerike.

PRIJAVA NA PROGRAM

Da biste se prijavili na program INTERNSHIP & TRAINING potrebno je da uradite sledeće:

 • Popunite obrazac prijave
 • Obratite nam se na mail office@snap.rs . Poslaćemo Vam link Sponzorske američke kuće radi provere znanja engleskog jezika, neophodnog zbog dalje regrutacije na Program.
 • Uplatite prijavu u vrednosti od 12.500 din. na račun agencije: 265-1740310000924-91 Raiffeisen bank i doneti kopiju priznanice u SNAP kancelariju ili poslati na mail: office@snap.rs
 • Primer uplatnice

CENA PROGRAMA

Cena programa:

Full placement 12 meseci – 3.450$ + 12.500 dinara cena prijave na program

Full placement 6 meseci – 2.650$ + 12.500 dinara cena prijave na program

Cena uključuje:

 • Detaljno uvodjenje u Program
 • Pomoc pri regrutaciji i formu CV-a
 • Potrebnu dokumentaciju za program i viziranje
 • Intervju sa poslodavcem
 • Zdravstevno osiguranje,
 • Izradu obrasca DS 160
 • DS 2019
 • Zakazivanje termina u Ambasadi i priprema dokumentacije za Ambasadu
 • Detaljnu orijentaciju pred polazak,
 • Usluge lokalnog koordinatora u Americi i besplatnu telefonsku liniju
 • Rezervisanje povoljnije avio karte preko, informacije o prtljagu i besplatnu promenu rezervaciju karte jednom.

Cena ne uključuje:

 • Povratnu avio kartu i transfere do krajnje destinacije,
 • SEVIS taksu ($180) i takse pri transferu novca
 • Viznu taksu ($160)
 • Asistenciju pri pronalaženju smeštaja,
 • Dnevne životne troškove u Americi.

POSAO

Agencija SNAP Vam obezbeđuje posao.
Poslovi izlaze na sedmičnom nivou čiju listu možete preuzeti sa našeg sajta i detaljno pogledati svaku poslovnu ponudu posebno.

Nudimo vam veliki broj različitih poslova u oblasti menadžmenta i hotelijerstva, kulinarstva, dizajna, prava…

Nakon prijave na program Internship ili Training dobićete na e-mail link za proveru engleskog jezika naše Sponzorske kuće. Nakon provere znanja engleskog jezika i CV-a, Sponzorska kuća javlja da li odgovarate uslovima programa. Ukoliko ispunjavate sve uslove, Snap team kreće sa Vašom regrutacijom na Program. Regrutacija može trajati od 6 do 24 meseca.

Sa liste poslovnih ponuda birate one za koje ste zainteresovani. O tome obaveštavamo Sponzorsku kuću a ona poslodavce sa željenih poslovnih ponuda. Dobijate intervju sa poslodavcem i nakon prihvatanja od strane poslodavca Snap team popunjava aplikaciju Sponzora za uspesnu regrutaciju. U obavezi ste da prilozite svu traženu dokumentaciju koju zahteva Snap team pri izradi ove aplikacije.

Potpisivanjem radne ponude (Job Offer) zvanično prihvatate radnu ponudu, kao i sva prava i obaveze koje su navedene u ponudi. Posao ne sme biti ugrožen niti napušten bez saglasnosti poslodavca i Sponzorske kuce Alliance Abroad Group.

ZARADA

Prema Američkim zakonima najniža zagarantovana zarada je $7.25 po satu. Zarade u poslovima koje Agencija SNAP ima u ponudi kreću se u proseku od 8 do 14 USD na sat. Cena po radnom satu može biti i niža od zagarantovanog minimuma ukoliko radno mesto uključuje dobijanje bakšiša (tips). Minimalna nedeljna satnica kreće se od 35-40 sati, ali u zavisnosti od poslodavca možete raditi i prekovremeno tj. više sati nedeljno. Prekovremeni rad se obično plaća 50% više po satu, što opet zavisi od poslodavca. Plate poslodavac isplaćuje svake ili svake druge nedelje.

SMEŠTAJ

Vaš smeštaj obezbeđuje poslodavac ( u poslovnoj ponudi dat je opis o uslovima smeštaja), a možete i sami naći smeštaj uz savetovanje agencije SNAP i asistenciju poslodavca. Na sledećim web adresama možete pretraživati i pronaći smeštaj u USA, u gradu u kome ćete živeti raditi:

www.rentalguideapartments.com

www.forrent.com

www.craigslist.com

AVIONSKA KARTA

Prijava za ovu vrstu programa važi preko cele godine. Agencija SNAP će Vam dati informacije o najpovoljnijim cenama i detalje kupovine avio karte u skladu sa traženim terminom poslodavca da dođete na posao.

Napomena: Za detaljnije informacije oko cene povratne karte možete nas kontaktirati na 011 380 8245 ili 036 338 156

ORIJENTACIJA

Orijentacija će biti u Beogradu i ona je obavezna za sve učesnike programa. Na orijentaciji ćete se detaljnije upoznati sa programom Work and Travel i tom prilikom ćete dobiti sve neophodne informacije.

ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Zdravstveno osiguranje je uračunato u cenu programa i pokriva kompletno trajanje programa.

Obavezno osiguranje obuhvata i pokriva nesrećne slučajeve, ali ne i stomatološke usluge, korekciju vida odnosno usluge oftamologa i lečenje i medicinske usluge vezane za nasledne bolesti i naknadu za prepisane lekove, suplemente i medicinska sredstva.

Student je u obavezi da se pridržava uputstava u zaključenom ugovoru te pri eventualnom korišćenj usluga osiguranja mora se koristiti izdatim obrascima (kartice, uputstva i slično) ako se ista izdaju te je u obavezi da obavesti predmetnu kompaniju koja pruža uslugu osiguranja o nastupanju osiguranog slučaja i eventualnoj medicinskoj usluzi odmah po događaju a prema ugovoru sa istom kompanijom i opštim pravilima kompanije koja pruža osiguranje.

Scroll