Internship Trainee program Amerika

Vodič kroz Internship / Trainee program

PREDNOSTI PROGRAMA INTERNSHIP/TRAINEE:

1. Dobićete mogućnost za stručno usavršavanje u željenoj oblasti.
2. Radićete u poznatim multinacionalnim kompanijama.
3. Sarađivaćete sa vrhunskim stručnjacima i profesionalcima.
4. Dobićete sertifikat o završenoj stručnoj praksi.
5. Imaćete mogućnost stalnog zaposlenja na već postojećoj poslovnoj poziciji na kojoj je ste se i
usavršavali.
6. Dobro ćete zaraditi.
7. Putovaćete i upoznaćete turističke potencijale i kulturu Amerike.

PRIJAVA NA PROGRAM

Da biste se prijavili na program INTERNSHIP & TRAINING potrebno je da uradite sledeće:

 • Popunite obrazac prijave
 • Obratite nam se na mail office@snap.rs . Poslaćemo Vam link Sponzorske američke kuće radi provere znanja engleskog jezika, neophodnog zbog dalje regrutacije na Program.
 • Uplatite prijavu u vrednosti od 12.500 din. na račun agencije: 265-1740310000924-91 Raiffeisen bank i doneti kopiju priznanice u SNAP kancelariju ili poslati na mail: office@snap.rs
 • Primer uplatnice

CENA PROGRAMA

Cena programa:

Full placement 12 meseci – 3.450$ + 12.500 dinara cena prijave na program

Full placement 6 meseci – 2.650$ + 12.500 dinara cena prijave na program

Cena uključuje:

 • Detaljno uvodjenje u Program
 • Pomoc pri regrutaciji i formu CV-a
 • Potrebnu dokumentaciju za program i viziranje
 • Intervju sa poslodavcem
 • Zdravstevno osiguranje,
 • Izradu obrasca DS 160
 • DS 2019
 • Zakazivanje termina u Ambasadi i priprema dokumentacije za Ambasadu
 • Detaljnu orijentaciju pred polazak,
 • Usluge lokalnog koordinatora u Americi i besplatnu telefonsku liniju
 • Rezervisanje povoljnije avio karte preko, informacije o prtljagu i besplatnu promenu rezervaciju karte jednom.

Cena ne uključuje:

 • Povratnu avio kartu i transfere do krajnje destinacije,
 • SEVIS taksu ($180) i takse pri transferu novca
 • Viznu taksu ($160)
 • Asistenciju pri pronalaženju smeštaja,
 • Dnevne životne troškove u Americi.

POSAO

Agencija SNAP Vam obezbeđuje posao.
Poslovi izlaze na sedmičnom nivou čiju listu možete preuzeti sa našeg sajta i detaljno pogledati svaku poslovnu ponudu posebno.

Nudimo vam veliki broj različitih poslova u oblasti menadžmenta i hotelijerstva, kulinarstva, dizajna, prava…

Nakon prijave na program Internship ili Training dobićete na e-mail link za proveru engleskog jezika naše Sponzorske kuće. Nakon provere znanja engleskog jezika i CV-a, Sponzorska kuća javlja da li odgovarate uslovima programa. Korespondencija se isključivo vrši preko predstavnika, tj. Snap int. DOO Beograd, odnosno posredničke agencije. Ukoliko ispunjavate sve uslove, Snap team kreće sa Vašom regrutacijom na Program. Regrutacija može trajati od 6 do 24 meseca.

Sa liste poslovnih ponuda birate one za koje ste zainteresovani. O tome obaveštavamo Sponzorsku kuću a ona poslodavce sa željenih poslovnih ponuda. Dobijate intervju sa poslodavcem i nakon prihvatanja od strane poslodavca Snap team popunjava aplikaciju Sponzora za uspesnu regrutaciju. U obavezi ste da prilozite svu traženu dokumentaciju koju zahteva Snap team pri izradi ove aplikacije.

Potpisivanjem radne ponude (Job Offer) zvanično prihvatate radnu ponudu, kao i sva prava i obaveze koje su navedene u ponudi. Posao ne sme biti ugrožen niti napušten bez saglasnosti poslodavca i Sponzorske kuce Alliance Abroad Group.

ZARADA

Prema Američkim zakonima najniža zagarantovana zarada je $7.25 po satu. Zarade u poslovima koje Agencija SNAP ima u ponudi kreću se u proseku od 8 do 14 USD na sat. Cena po radnom satu može biti i niža od zagarantovanog minimuma ukoliko radno mesto uključuje dobijanje bakšiša (tips). Minimalna nedeljna satnica kreće se od 35-40 sati, ali u zavisnosti od poslodavca možete raditi i prekovremeno tj. više sati nedeljno. Prekovremeni rad se obično plaća 50% više po satu, što opet zavisi od poslodavca. Plate poslodavac isplaćuje svake ili svake druge nedelje.

SMEŠTAJ

Vaš smeštaj obezbeđuje poslodavac ( u poslovnoj ponudi dat je opis o uslovima smeštaja), a možete i sami naći smeštaj uz savetovanje agencije SNAP i asistenciju poslodavca. Na sledećim web adresama možete pretraživati i pronaći smeštaj u USA, u gradu u kome ćete živeti raditi:

www.rentalguideapartments.com

www.forrent.com

www.craigslist.com

AVIONSKA KARTA

Prijava za ovu vrstu programa važi preko cele godine. Agencija SNAP će Vam dati informacije o najpovoljnijim cenama i detalje kupovine avio karte u skladu sa traženim terminom poslodavca da dođete na posao.

Napomena: Za detaljnije informacije oko cene povratne karte možete nas kontaktirati na 011 380 8245 ili 036 338 156

ORIJENTACIJA

Orijentacija će biti u Beogradu i ona je obavezna za sve učesnike programa. Na orijentaciji ćete se detaljnije upoznati sa programom Work and Travel i tom prilikom ćete dobiti sve neophodne informacije.

ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Zdravstveno osiguranje je uračunato u cenu programa i pokriva kompletno trajanje programa.

Obavezno osiguranje obuhvata i pokriva nesrećne slučajeve, ali ne i stomatološke usluge, korekciju vida odnosno usluge oftamologa i lečenje i medicinske usluge vezane za nasledne bolesti i naknadu za prepisane lekove, suplemente i medicinska sredstva.

Student je u obavezi da se pridržava uputstava u zaključenom ugovoru te pri eventualnom korišćenj usluga osiguranja mora se koristiti izdatim obrascima (kartice, uputstva i slično) ako se ista izdaju te je u obavezi da obavesti predmetnu kompaniju koja pruža uslugu osiguranja o nastupanju osiguranog slučaja i eventualnoj medicinskoj usluzi odmah po događaju a prema ugovoru sa istom kompanijom i opštim pravilima kompanije koja pruža osiguranje.

Scroll