Internship Trainee program Amerika

Internship / Trainee

Internship Trainee program

Ako je Vaš san da doživite profesionalno iskustvo u Americi, onda je Internship program pravi izbor za Vas.

Uživajte u jedinstvenoj prilici za stručno usavršavanje, ostvarenje trajnih poslovnih veza, upoznavanje novih kultura i običaja, prilagođavanju multinacionalnoj sredini i poboljšanju kvaliteta života uz sticanje novih znanja.

Internship program je namenjen studentima završnih godina ili kandidatima koji su diplomirali pre manje od godinu dana. Dobićete priliku da radite u američkim kompanijama na plaćenim pripravničkim pozicijama. Steći ćete praktično iskustvo u oblasti studiranja i poboljšaju svoje jezičke sposobnosti.

Internship - Training program omogućava usavršavanje u struci kandidatima koji su diplomirali pre više od godinu dana u oblasti u kojoj žele da se stručno usavršavaju i imaju radno iskustvo od godinu dana i više u istoj oblasti.

Internship Trainee program
Internship Trainee program

Trajanje programa je 6, 12 ili 18 meseci u skladu sa odabirom oblasti u kojoj želite usavršavanje kao i jedne iz širokog opusa kvalitetnih poslovnih ponuda koje nudimo.

Naš posao je da se postaramo da maksimalno iskoristite ovo neverovatno iskustvo, a Vaš je da ispunite zahtev i uslove za učešće.

Scroll